Vikt (Vecka 29 av 52)




27/6 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 85,1kg
Viktförändring denna vecka: +1,3kg
Viktförändring totalt: -23,8kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 16,3kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -32,6kg

Och där slog förra veckans resultat tillbaka! Plus 1,3 kg var länge sedan jag skrev! Det känns tråkigt men inte tungt, inte oroligt, inte besviket! Det är nog trots allt bra att jag får känna på detta igen och känna igen hur det känns att gå upp i vikt. Jag har fått en konstig motivation på grund av veckans resultat, jag har städat och tvättat och plockat och gjort matlådor jag inte sett like till på länge! Nu är det banne mig full rulle till 6:e juli då min sista dag på jobbet är. Sen är det att lägga upp en plan inför sommaren med mathållning och träning utan gym på ön! Ska bli både skrämmande, kul och intressant!

Vikt (Vecka 28 av 52)




20/6 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 83,8kg
Viktförändring denna vecka: -0,5kg
Viktförändring totalt: -25,1kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 15kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -33,9kg

Resultatet denna var verkligen över alla förväntningar!! Nu visar vågen 83 kg!! Det är helt fruktansvärt ofattbart! Lyckan över detta är verkligen slående, lagom inför midsommar en bra motivation! Åker ut till ön över midsommar, imorgon direkt efter jobbet! Ska bli en fantastisk helg med familj och pojkvän, alla möjliga andra människor och förhoppningsvis inget regn! Sommaren närmar sig och jag ska nog sätta ett litet speciellt mål. Både när det gäller vikthållningen och bloggen, måste nog skriva varje dag och följa upp så att jag inte hamnar i sommarätande-träsket igen! Utmaningen är tuff, men bra!!

Vikt (Vecka 27 av 52)




14/6 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 84,3kg
Viktförändring denna vecka: -0,2kg
Viktförändring totalt: -24,6kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 15,5kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -33,4kg

Även om det har gått långsamt så går det trots allt nedåt! Känns enormt skönt att verkligen ha full kontroll och vet exakt vad man ska göra för att lyckas. Man förstår varför resultatet inte blivit bra och vet hur man ska göra istället. Nu ser det ut som att jag börjar väga mig på torsdagar istället, jag funderar på att göra detta för att ändra lite i stukturen! Kan bli bra!

Dag 197

Mina uppdateringar sker mer sällan! Men det gör inte att resultatet blir sämre! Jag kämpar på här! Och kan idag glatt meddela alla att jag nu är antagen till Berghs!!!! Fick beskedet idag och känslorna som spritter runt i kroppen kommer att göra mig sömnlös inatt! Det är tur att jag ska gå och träna imorgon också för att få loss all energi! En mycket nöjd och glad Amanda skriver godnatt och ser fram emot vägningen och avslutningsmiddagen för gruppen på itrim imorgon! I övrigt är det ladda inför den 15:e augusti 2012, då kör vi!!!

Vikt (Vecka 26 av 52)




7/6 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 84,5kg
Viktförändring denna vecka: -0,6kg
Viktförändring totalt: -24,4kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 15,7kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -33,2kg

Helt otroligt! Nu är jag ända nere på 84 kg!! Känns overkligt men underbart! Idag har jag ont i magen men lyckats träna ändå, så är riktigt stolt! Får krya på mig under natten och vara på topp imorgon! Åker till älsklingen över helgen, och det blir förhoppningsvis en tur till IKEA!

Dag 189

Måndag morgon! Tvätten på gång, frukost-dags snart... plus en kopp te! Efter detta, träning! Och sedan jobb!

Haft min 9-månaders uppföljning förra veckan! Den visade på väldigt bra resultat när det gäller min viktminskning, de på itrim-centret är överlyckliga och peppar mig enormt mycket! Vi har satt ett nytt mål, att nå 80 kg (-5 kg) tills efter sommaren! Vilket känns riktigt bra, och något som faktiskt ändå är möjligt! Dessutom kan jag till och med brilljera med att gå ned mer än så om jag känner för det! Känner att min pepp är på topp trots denna tidiga måndag-morgon...

En annan bra sak från denna helg.. Saknar du gym-kort och har inte råd? Ge dig ut i trädgården för att plantera om jordgubbslandet, upptäck efter sådär 2 timmars slit att du egentligen brottats med rötter som kommer från ett träd... Bra träning! Plus att det är en riktigt bra sak att säga till sig själv när man väl (om man) syndar. "Jag tänker njuta av detta och inte känna skuld". Det gjorde direkt att jag håller mig till det jag valde och är otroligt nöjd, samt har gott samvete i kommande vecka!

RSS 2.0