Vikt (Vecka 25 av 52)




30/5 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 85,1kg
Viktförändring denna vecka: -0,8kg
Viktförändring totalt: -23,8kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 16,3kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -32,6kg

Woho!! Alltid lika härligt när man ser att det går nedåt! Nästan ett kilo, det blir svårare och svårare nu. Men det hänger ändå i! En vansinnig siffra att jag faktiskt gått ned nästan 35 kg sedan min allra högsta vikt på 120kg... Enligt det som är registrerat nästan 33 kg! Det är ofattbara siffror när man tänker på det! Vilket jag verkligen borde göra oftare känner jag....

Dag 181

En underbart söndag! Har varit mycket på gång med träning, tvätt, diskning, städning, inhandling av mat, fixa matlådor, äta lunch, gå på stan.... Men nu är man i alla fall klar med allt detta! Och det känns super! Imorgon är det jobb igen, men innan dess, träning!! ...med träningsverk.

Vikt (Vecka 24 av 52)




23/5 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 85,9kg
Viktförändring denna vecka: 0,0kg
Viktförändring totalt: -23kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 17,1kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -31,8kg

Vilket resultat!!
Efter att inte ha tränat på en hel vecka så har jag ändå stått still! Otroligt verkligen! Ofattbart och overkligt! Jag är så grymt nöjd med denna siffra! Tog en liten vändning igår, röjde hela lägenheten och städade, fixade fakturor, diskade, lagade mat, skakade mattor, plockade... Och idag har jag precis varit och tränat! Det känns enormt bra! Det är nog snart dags att presentera lite måttresultat känner jag... Om 2 veckor så är jag halvvägs på mitt år!!

Dag 176

Pust! Dessa senaste två veckor har varit hektiska!! Men jag är nog äntligen i hamn med ett av mina stora sidoprojekt! Så nu ska det banne mig lugna ner sig lite. Jag har precis varit och tränat, något som kändes enormt tungt och svårt... Kan vara för att jag inte tränade på hela förra veckan, men ändå! Man märker verkligen hur kroppen mår utan sin träning, ingenting funkar! Hjärnan strejkar till och med! Så träningen är verkligen livsviktigt!
Imorgon bitti blir det träning igen och vägning.. Den fruktade vägningen.... Men jag har bestämt mig för att inte gräva ner mig i hur situationen varit de senaste två veckorna, utan bara köra, på det sättet som jag är bra på! Jag bryr mig inte om vad det står på vågen imorgon!!

Vikt (Vecka 23 av 52)




6/5 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 85,9kg
Viktförändring denna vecka: -0,2kg
Viktförändring totalt: -23kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 17,1kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -31,8kg

Denna vecka har det inte gått mycket nedåt, vilket jag förstår! Men ändå nedåt! Till och med så att vågen nu visar 85 kg!! Vägde mig i onsdags som vanligt, men har inte hunnit lägga upp resultatet. Skönt att det funkar trots allt! Denna vecka har träningen varit nästan ibefintlig, dock har jag gått lite mer än jag trott. Så nästa veckas resultat kan se ur hur som helst! Ikväll blir det faktiskt inget annat än att bara ta det lugnt, och imorgon båten ut till lantstället!

Bilder: Före och Efter

Nu är det dags! Jag tänkte, även fast jag inte nått min målvikt än, lägga upp lite före och efter bilder på mig själv! Det är en otrolig skillnad om man frågar mig... Här kommer ett antal olika, jämför mellan år 2009 då jag var som störst (120 kg) samt med nu i år 2012 då jag väger 86 kg! Jag har som sagt i dagsläget gått ned 34 kg (hittils)!!!




Ganska otroligt va!?
Det är fantastiskt att man faktiskt kan förändra sin livsstil och sin kropp på detta sätt. Det kommer att ta tid att förstå vad jag egentligen har gjort då jag faktiskt själv är chockad nu när jag rotat fram dessa bilder och lägger dom bredvid varandra för att jämföra! Det är verkligen ett bra sätt att se resultatet på!!


Vikt (Vecka 22 av 52)




9/5 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 86,1kg
Viktförändring denna vecka: -0,5kg
Viktförändring totalt: -22,8kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 17,3kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -31,6kg

Jag är inte tillbaka på min minsta vikt än, men 0,1 kg kvar dit så! Är riktigt nöjd med resultatet med tanke på den stora matlagningshelgen som nyligen var!! Jag har varit ute och sprungit, gått och tränat! Så jag har verkligen kämpat för att göra rätt för mig. Och det syns ju trots allt på vågen! Funderar på att skaffa en egen sån där våg... Får luska lite i hur mycket den kostar och vart man kan få tag på den...

Dag 162

Har varit ute och sprungit med min nya löpar-kompis! Det blev 1 timme idag och lite mer än 6 km! Helt otroligt när man tänker efter! Det är praktiskt och bekvämt med intervall-löpning må jag säga. Man orkar så mycket mer än man någonsin trodde! Jättekul men är grymt slut! Imorgon är det dags för vägning igen....

Dag 160

Under gårdagen har jag varit på en av de mest fantastiska smakupplevelserna i mitt liv! Nämligen hos mina "nr2" föräldrar! Underbart sällskap och god mat har varit på kartan då vi haft ett matlagnings-maraton kan man nästan kalla det! Olika smaker och olika viner till allt, en fantastiskt upplevelse! Något som trots allt inte är speciellt bra när man vill gå ned i vikt, förstås. MEN! Jag har banne mig varit värd detta, jag har njutit av varenda sekund och bara haft det så oförskämt bra! Något sådant här görs inte var dag, och därför tänker jag fullständigt utan skuldkänslor eller ångest ta mig detta minne för livet! Tack så enormt mycket ni som var med och för en helg som inte hade kunnat bli bättre!

Dag 157

Idag har jag varit ute och sprungit med min nya "löpar-kompis"! Kändes riktigt grymt och vi har nog väldigt samma takt och liknande mål, så det är en bra matchning! Var ute i lite mer än 1 timme, så det är duktigt med löpning/promenad som gjorts ikväll! Så stolt!

Vikt (Vecka 21 av 52)




2/5 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 86,6kg
Viktförändring denna vecka: +0,6kg
Viktförändring totalt: -22,3kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 17,8kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -31,1kg

Resultatet denna vecka är ungefär som väntat. Det har varit mycket stress och få tidpunkter att träna på! Det är jobbigt när vardagslivet inte är som man önskar riktigt, det gör det svårare att fortsätta kämpa! Men det måste ändå finnas steg bakåt, dom är trots allt ett steg på vägen. Jag tänker inte hänga läpp för detta utan ska faktiskt ut på min första spring-"dejt" med en tjej från mitt gym imorgon! Det ska bli riktigt trevligt och roligt! Försöker ladda upp energin och bortse från allergierna som tynger kroppen och köra gärnet imorgon! Det är nog en kombination med jobbet och oron över skolan, i samband med allergin som sätter sina spår. Usch och fy säger jag bara, ska göra allt jag kan för att förbättra situationen. Trots att jag inte kan göra så att tiden går fortare med beslutet från skolan, eller trolla bort allergier... men ändå! Jag ger aldrig upp!

RSS 2.0