Vikt (Vecka 20 av 52)




25/4 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 86kg
Viktförändring denna vecka: -1,5kg
Viktförändring totalt: -22,9kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 17,2kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -31,7kg

Det är helt otroligt!! Jag har nu, när jag är nere på denna vikt, gått ned 1,5 kg på en vecka!! Det funkar ju fortfarande! Känns så obeskrivligt skönt och fantastiskt när detta blir resultatet! Känner att jag verkligen varit duktig denna vecka och gjort allt precis enligt planen, därför det går så bra! Om man räknar med att jag var uppe på 120 kg som mest (vilket jag dock ej har kvitto på med vet) så har jag idag gått ned hela 34 kg, 34 kg!! Det är en sjuk siffra när man tänker efter, vilken vilja man har!!!

Dag 148

Jag tror jag hade lite hjärnsläpp igår, för det är såklart inte dags för vägning idag, utan imorgon! Idag har jag däremot varit på joggingskola och fått en massa bra tips och råd samt joggat runt med olika övningar och fått ett träningspass på köpet! Dessutom vet man aldrig vem man träffar på en sån här joggingskola eller vem man har något gemensamt med! Riktigt kul hade jag!

Dag 147

Imorgon är det dags för vägning igen! Känns som att det har gått bra denna vecka, ska bli spännande att se imorgon! Ska på joggingskola imorgon och få tips!! Ska också bli spännande.. uppdaterar imorgon!

Vikt (Vecka 19 av 52)




18/4 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 87,5kg
Viktförändring denna vecka: -0,6kg
Viktförändring totalt: -21,4kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 18,7kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -30,2kg

Wohoo!! Jag har gått ned trots allt!! Otroligt! "All time low" igen! Så skönt att kunna känna det varje gång man går ner och ser en siffra man aldrig någonsin sett tidigare! En obeskrivlig känsla även om det bara gäller ett par hekton! Blir ett träningspass imorgon inför helgen, sen kommer älsklingen hit imorgon kväll! Ska bli en riktig mys-helg! Som jag längtar!

Inte minst har jag gått ned mer 30 kg totalt nu!!! Otroligt!!

Dag 141

Jag försöker få tid att sätta mig ned och skriva i bloggen igen, men det är väldigt svårt har jag upptäckt! Känner den tidigare "utbrändheten" som sätter sitt märke nu istället för under min mest hektiska period, därav har det blivit ett lugnare tempo. Jag försöker så gott jag kan fortfarande med träning och mat, det går förhållandevis väldigt bra! Var och sprang i måndags kl 21.30 ungefär! Och tränat idag! Bävar dock ändå inför vägningen imorgon... Känner mig konstigt nog lite rundare! Undrar om det beror på att jag misskött mig eller att det är dags för "den veckan" i månaden... Mycket mysko, resultatet ska bli intressant, hur det nu än ser ut. Håller alla tummar som finns och gör det jag kan under kvällen och morgondagen som är kvar.

Dag 138

Det märktes väl att det var fredagen den 13:e igår... det spillde till och med över till idag! Usch och fy! Men nya tag snart igen här, enbart hålla sig hemma i soffan denna helg då man känner sig småsjuk igen och har den värsta träningsvärken i mitt liv i låren. Svårt att ta sig upp eller ner för en trappa eller en stol normalt! Försöker lindra med liniment och streching...

Dag 136

Mina uppdateringar är inte speciellt ofta förekommande känner jag, vilket inte är konstigt i och med hur dagarna ser ut nu för tiden. Framöver så kommer det bli bättre och lättare! Jag var och tränade även idag, vilket känns helt underbart. Vad kroppen saknar träningen när den uteblivit under ett par dagar! Kroppen mjukas upp och man har inte lika ont, man känner sig mindre stressad, blir mer effektiv och kan strukturera bättre, inte minst på jobbet! Så skönt! Nu blir det fotbad framför tv/film efter matlådan är fixat, plus lite annat... Man ska unna sig saker!

Vikt (Vecka 18 av 52)




11/4 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 88,1kg
Viktförändring denna vecka: -0,1kg
Viktförändring totalt: -20,8kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 18,1kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -29,6kg

Ujuj! Haft en härlig påsk hos mormor och varit ute och sprungit två gånger! Mathållningen var svårare att hålla i under påsken, men det har ändå gått åt rätt håll enligt denna veckas vikt. Att, även om det är extremt lite, gå ned under påskhelgen, måste jag påpeka är en enorm prestation från min sida! Känner mig trots den lilla viktminskningen otroligt stolt! Det har varit två tunga veckor då jag tror att stressen hunnit ikapp kroppen och kroppen känns ovanligt tung i alla moment! Jag försöker råda bot på detta och få duktigt med sömn. Märker att träningen verkligen är något av det viktigaste jag har för att kunna hålla humöret (och kroppen) uppe!

Dag 130

Vilken skön dag! Nere hos mormor och vilar upp mig, vi har tittat på de nya husen som är byggda på tomten och njuter av den fina glasverandan med värmegolv! Jag var till och med ute och sprang idag! Duktigt av mig, speciellt eftersom det regnade! Jag är grymt trött, dock inte trött i kroppen, vilket är en rolig vändning! Jag brukar alltid vara trött i både kropp och huvud så att säga. Men nu är jag inte trött på det sättet, mer att jag känner för sömn! Otroligt skönt att känna hur stark man är i kroppen, och starkare blir man!

Dag 129

Nu börjar det äntligen plana ut på någon nivå! Skönt! Skulle hinna träna idag innan vi åker till mormor över påsk, men är ju idiot nog att inte titta öppettiderna på skärtorsdagen, som det ju är idag! Så blev ingen träning! Känns ledsamt till och med! Men, har ändå gått närmare 11 000 steg idag, så jag antar att jag kan vara ganska nöjd med min prestation ändå, trots allt!

Vikt (Vecka 17 av 52)




4/4 - 2012
Startvikt: 108,9kg
Vikt idag: 88,2kg
Viktförändring denna vecka: +0,4kg
Viktförändring totalt: -20,7kg

Vikt vid start: 108,9kg
Målvikt: 70kg
Kvar till målvikt: 18,2kg

Högsta registrerade vikt: 117,7kg
Viktförändring sedan dess: -29,5kg

Den senaste veckan har varit den mest hektiska i mitt liv, tror jag. Så känns det i alla fall! Träningspass har till och med uteblivit, vilket är ytterst sällsynt!!! Jag har nu lämnat in mina arbetsprover som jag slitit med sen i januari! Dags att plana ut under påskledigheten och komma tillbaka i mitt vanliga awesome lunk! (Inte för att jag inte varit awesome under förra veckan, men ändå!)

Dag 126

Pust! Denna period är det verkligen fullt upp, därav inga uppdateringar på sistone! Var ute och sprang igår i alla fall, hoppas jag lyckas hålla mig frisk då jag känner en förkylning komma krypande igen. Hålla tummarna, nu läggdags!

RSS 2.0